ZyLAB Blog:
eDiscovery Insights

FEITEN LIEGEN NIET – ONTDEK ZYLAB ONE EDISCOVERY (3)

11 mei 2017

ZyLAB heeft de afgelopen dertig jaar haar eDiscovery- en Information Governance-oplossingen ontwikkeld in nauwe samenwerking met de meest veeleisende overheidsinstanties en toezichthouders ter wereld. Het resultaat is ZyLAB ONE eDiscovery, het beste product op de markt voor waarheidsvinding. Zelfs als je niet weet wat je niet weet, zullen wij dat voor je vinden.

ZyLAB ONE eDiscovery heeft het ontginnen van grote hoeveelheden elektronische informatie, geluidsopnamen of papier bij uiteenlopende (straf) rechtelijke dataonderzoeken drastisch vereenvoudigd. De geavanceerde technologie stelt onderzoekers in staat om meer relevante informatie, sneller en met minder middelen te vinden dan met welke andere oplossing op de markt. Organisaties kunnen gemakkelijk content verzamelen vanuit de meest disparate opslagplaatsen en in ieder format en elke taal.

ZyLAB ONE eDiscovery biedt forensische indexering, dataverrijking en robuuste technologie die onderzoekers ondersteunt bij het analyseren, organiseren, linken, beoordelen, identificeren en produceren van tastbaar bewijs.

Vertrouwd door de meest veeleisende overheidsinstanties en toezichthouders

ZyLAB’s eDiscovery-software wordt gebruikt door organisaties zoals de VN-oorlogsmisdaden, bij de FBI-ENRON-onderzoeken, het EOP (Witte Huis) en duizenden andere gebruikers wereldwijd. Het Europees Bureau voor fraudebestrijding (OLAF) gebruikt sinds 1998 ZyLAB-technologie voor grootschalige onderzoeken waarmee enorme informatieverzamelingen gemoeid zijn. Met ZyLAB vindt OLAF entiteiten en feiten waarvan het bestaan voor het begin van het onderzoek nog onbekend was.

Opname van het ACEDS webinar “Facts Never Lie “

In het laatste ACEDS-webinar (opname) bespreken eDiscovery experts Mary Mack en Jan Scholtes hoe verschillende technieken uit de wereld van Artificial Intelligence en Data Science waarheidsvinding versnelt door automatisch de meest voorkomende onderzoeksvragen wie, wat, wanneer, waar, waarom, hoe en hoeveel te beantwoorden. Zij illustreren deze technieken aan de hand van praktische voorbeelden zoals M&A, antitrust-, omkoping-, fraude- en andere data-intensieve onderzoeken.