Hands-on AI demo voor Advocaten
21 september 2018

Wegens groot succes herhaald: Hands-on AI demonstratie voor Advocaten

“Tussen de koffie en de lunch een half miljoen documenten gereviewd bij een demo van ZyLAB” – Hans Schuurman (Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn)

Op verzoek van velen die er bij de eerste hands-on demo niet bij konden zijn en aangemoedigd door het enthousiasme van de deelnemers aan de juli-sessie, herhalen wij op vrijdagochtend 21 september de speciale kennissessievoor onze partners en klanten in de advocatuur. U krijgt van ons korte, praktische trainingen voor een aantal veelgebruikte functionaliteiten zoals Geavanceerd zoeken, Topic Modeling, Technology Assisted Review (TAR) en Redactie (blacklinen).

Ons hoofd R&D zal u op de hoogte brengen van onze meest recente security uitbreidingen en de ZyLAB ONE roadmap voor de komende maanden.

Daarnaast geven wij u een inkijkje in de laatste relevante ontwikkelingen van ons data science team waaronder nieuwe Artificial Intelligence technieken die zij testen om eDiscovery nog sneller, beter en gemakkelijker te maken.

Bent u niet in staat de 21e september aanwezig te zijn? Schrijf u dan in voor één van de andere sessies op 2 november of 14 december!

LOCATIE

ZyLAB
Laarderhoogtweg 25
1101EB, Amsterdam ZuidOost

AGENDA

09.30               Welkom, korte introductie ‘AI voor Advocaten‘ door Prof dr ir Jan Scholtes, hoogleraar AI & Text-Mining

10.00               Praktische Hands-On Training over geavanceerd zoeken (ook voor LPP-detectie), Assisted Review en Dossiers AVG-compliant maken (blacklinen).

11.45               Blik op de Toekomst: een korte demonstratie van de laatste ontwikkelingen door ons data-science team

12.00               Lunch

12.30               Einde

AANMELDEN