Praktische Kennissessie voor Advocaten
21 september 2018

Wegens groot succes herhaald: Praktische Kennissessie voor Advocaten

Hans Schuurman (Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn): “Tussen de koffie en de lunch een half miljoen documenten gereviewd bij een demo van ZyLAB”.

Op verzoek van velen die er op vrijdag 13 juli niet bij konden zijn en aangemoedigd door het enthousiasme van de deelnemers aan de juli-sessie, herhalen wij op vrijdagochtend 21 september de speciale kennissessievoor onze partners en klanten in de advocatuur. U krijgt van ons korte, praktische trainingen voor een aantal veelgebruikte functionaliteiten zoals Geavanceerd zoeken, Topic Modeling, Technology Assisted Review (TAR) en Redactie (blacklinen).

Ons hoofd R&D zal u op de hoogte brengen van onze meest recente security uitbreidingen en de ZyLAB ONE roadmap voor de komende maanden.

Daarnaast geven wij u een inkijkje in de laatste relevante ontwikkelingen van ons data science team waaronder nieuwe Artificial Intelligence technieken die zij testen om eDiscovery nog sneller, beter en gemakkelijker te maken.

LOCATIE

ZyLAB
Laarderhoogtweg 25
1101EB, Amsterdam ZuidOost

AGENDA

09.30  – Welcome, introductie and doel van de bijeenkomst door Jan Scholtes, CSO
09.45  –  ZyLAB ONE Overview, Security & Roadmap door Yaron Goldstein, VP R&D

Coffee break

10.30  –  Praktische Hands-On Training over geavanceerd zoeken (ook voor LPP-detectie), Technology Assisted Review (TAR) en Redaction (black-linen) door Lennert Hoogvliet (VP EMEA).

12.30  –  Lunch

13.00  –  Einde

AANMELDEN

Indien u de sessie wil bijwonen, kunt u een email sturen naar Yannick Duport of contact opnemen met uw vaste ZyLAB partner.