Over ZyLAB

De afgelopen drie decennia heeft ZyLAB nauw samengewerkt met bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties om uitdagingen op het gebied van informatieverzoeken, eDiscovery, audits, M&A, contract review en – analyse en andere soorten dataonderzoek het hoofd te bieden.

ZyLAB’s geïntegreerde en klantgerichte benadering van eDiscovery heeft geresulteerd in het schaalbare, bewezen en bekroonde eDiscovery platform ZyLAB ONE eDiscovery.

ZyLAB ONE eDiscovery maakt gebruik van de nieuwste technieken uit de wereld van Artificial Intelligence en Data Science om waarheidsvinding te faciliteren de typische onderzoeksdimensies. wie, wanneer, waar, waarom, wat, hoe en hoe veel.

ZyLAB is gepositioneerd als ‘leider’ in Gartner’s laatste Magic Quadrant voor eDiscovery Software en de nummer 1 voor volledige EDRM eDiscovery in Gartner’s meest recente ‘Critical Capabilities for E-Discovery Software’ rapport en heeft in de afgelopen dertig jaar tal van andere industrieaccreditaties ontvangen.

ZyLAB ONE eDiscovery wordt vertrouwd door Fortune 1000 bedrijven, overheden, opsporingsdiensten en toezichthouders over de hele wereld. Klanten van ZyLAB zijn onder andere de VN Oorlogstribunalen, het Witte Huis, de European Anti-Fraud Office (OLAF) en Akzonobel. ZyLAB is de enige oplossing die compliant is met de standaarden van het Amerikaanse Nationale Archief (NARA) en Capstone.