Persberichten

ZYLAB EN PARTNER ACEDS PRESENTEREN WEBINAR OVER “EFFICIENTLY HANDLING REGULATORY INFORMATION REQUESTS”

30 mei 2017

Op 6 juni presenteren ZyLAB en haar partner ACEDS een webinar over hoe eDiscovery-technologie proactief kan worden gebruikt om de verstorende effecten van en de risico’s die kleven aan informatieverzoeken van toezichthouders, te minimaliseren.

Informatieverzoeken van toezichthouders zijn wereldwijd de meest voorkomende reden tot dataonderzoeken en eDiscovery. Deze verzoeken om informatie en documentatie van regelgevende instanties of externe accountants, komen altijd onaangekondigd en kunnen het dagelijkse zakelijke ritme, ernstig verstoren. De omvang en impact van de verzoeken kan sterk variëren, maar ieder verzoek zal altijd met de grootst mogelijke aandacht moeten worden behandeld.

In dit webinar laat Jan Scholtes (ZyLAB) zien hoe ZyLAB ONE eDiscovery de afhandeling van informatieverzoeken op een snelle, nauwkeurige en verdedigbare manier vergemakkelijkt.

Verschillende soorten informatieonderzoeken en hun specifieke uitdagingen worden behandeld aan de hand van praktische voorbeelden. Mis het webinar niet en schrijf u nu in!