Persberichten

ZYLAB’S CSO JAN SCHOLTES LEIDT PANEL OVER LEGAL ARTIFICAL INTELLIGENCE TIJDENS LEXPO’17

4 mei 2017

Op 9 mei aanstaande zal Jan Scholtes het panel “Legal Artificial Intelligence” modereren tijdens het juridische innovatie evenement LEXPO’17 in Amsterdam Schiphol.

Het panel zal de mythen en uitdagingen van Artificial Intelligence (AI) bespreken en een realistisch beeld geven van hoe AI juridische diensten beïnvloedt. Gemodereerd door Scholtes, praten de panelen Steven ter Horst (Houthoff Buruma), Richard Tromans (Artificial Lawyer) en Andrew Baker (Janders Dean) over hun ervaringen, delen zij hun visie en geven ze aan waar ze de grootste successen verwachten.

Het panel volgt op de middagsessies over Artificial Intelligence met presentaties van Katie Atkinson, hoogleraar computerwetenschappen en hoofd van de afdeling computerwetenschappen aan de universiteit van Liverpool en professor Daniel Katz medeoprichter van LexPredict.

Meer informatie over hoe technieken uit de wereld van Artificial Intelligence kunnen worden gebruikt om de snelheid en efficiëntie van eDiscovery-praktijken en andere juridische processen te verbeteren kunt u lezen in het eBook “Artificial Intelligence for your Daily Business“.