ZyLAB Relatiedag – 22 maart

Praktische Oplossingen voor de AVG/GDPR

Op 25 mei a.s. wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ook wel aangeduid met de Engels term General Data Protection Regulation (GDPR), van kracht. Met de AVG gaat de Europese Commissie de persoonsgegevens van individuen binnen de Europese Unie (EU) strenger beschermen.

Geen enkele organisatie heeft een totaaloplossing voor alle nieuwe eisen van de AVG. Maar samen met onze partners biedt ZyLAB wel een aantal heel praktische oplossingen voor de meest veeleisende onderdelen van de AVG.

Op 22 maart behandelen diverse experts in praktische sessies en hands-on workshops onder andere de volgende onderwerpen:

LOCATIE

Het Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam

AGENDA

09:00     Ontvangst

09:30     ZyLAB – Prof dr. ir Jan Scholtes – “Wat betekent de invoering van de AVG voor u en hoe kan technologie u helpen?”

10:15     Fox-IT – Lodi Hensen – “AVG en de gevolgen voor uw (cyber) security en het afhandelen van een cyber-incident”

10:45     Koffiepauze

11:15     Legadex – Nikolaj Hutten en Nancy Brewster – “Eisen aan de virtuele data room in het tijdperk van de AVG”

11:45     ZyLAB – Daniel Schuuring – “Van A-Z: Demo van redaction, pseudonymization en het detecteren van privacygevoelige gegevens”

12:15     Aan de knoppen – Lopende lunch en open break-out demo sessies waar u zelf de technologie van ZyLAB en onze partners kunt proberen.

14:00     Afsluiting