Brochures

ZyLAB ONE eDiscovery

ZyLAB werkt al ruim drie decennia nauw samen met ondernemingen, advocatenkantoren en overheidsinstanties om oplossingen te ontwikkelen voor het efficiënt afhandelen van informatieverzoeken van toezichthouders, veelvoudige eDiscovery, M&A, contract discovery en review, FOIA en Public Records Requests, en overige (strafrechtelijke) onderzoeken en audits.

LEES DE BROCHURE

Doing eDiscovery Yourself

“eDiscovery-as-a-Service” is de perfecte manier om onze technologie te ontdekken, een proof-of-concept voor een grootschalige implementatie uit te voeren of kleinere ad hoc eDiscovery onderzoeken mee te doen.

LEES DE BROCHURE

Automatische Contract Discovery en Review voor M&A

Wanneer u een due diligence onderzoek doet voor een merger & acquisition (M&A), een venture capital, private equity deal of herfinanciering begeleidt of een ander soort complexe corporate transactie moet uitvoeren, wilt u er zeker van zijn dat dit proces snel, zeker, kostenefficiënt en stressvrij wordt uitgevoerd.

LEES DE BROCHURE

Automatische Discovery voor Regulatory Investigations

Informatieverzoeken van toezichthouders zijn wereldwijd de vaakst voorkomende reden voor een eDiscovery. In deze onderzoeken is tijd van het allergrootste belang. Zonder het gebruik van technologie is het onmogelijk om precies en op tijd uit te vinden wat er is gebeurd en worden de deadlines van de toezichthouders niet gehaald.

LEES DE BROCHURE