Case Studies

FIRSTBANK OPTIMALISEERT EDISCOVERY PROCES

De juridische afdeling van FirstBank’s heeft een groot deel van het eDiscovery proces in huis gehaald. De afdeling is nu veel meer feitgedreven en beter in staat trends te signaleren en snel in te springen op kansen.

LEES CASE STUDY

STEK VERGROOT HAAR SLAGKRACHT MET ZYLAB

Stek heeft de geavanceerde technologie van ZyLAB geselecteerd voor al haar data-intensieve projecten. Stek gebruikt ZyLAB al eerdere in een aantal mededingings zaken en fraudeondezoeken in de gezondheidszorg.

LEES CASE STUDY

Het versnellen van een gecompliceerde portfolio sales

Advocaten, externe dienstverleners en ZyLAB werken allemaal 24/7 samen in de zwaarbeveiligde ZyLAB ONE eDiscovery SaaS omgeving. Hierdoor worden zowel de snelheid als de kwaliteit van het proces significant verhoogd. Lees de volledige case studie (in het Engels).

LEES CASE STUDY

INFORMA HELPT IERSE OVERHEIDSINSTANTIES EXPLOSIEVE TOENAME VAN EDISCOVERY EN FOIA REQUESTS HET HOOFD TE BIEDEN

De Irish Times schreef onlangs dat overheidsinstanties in Ierland een onacceptabele achterstand laten zien bij het op tijd reageren op het toenemende aantal informatieverzoeken. Partner Informa laat zien dat het ook anders kant. Informa helpt verschillende instanties in Ierland en de UK de hedendaagse uitdagingen op het gebied van eDiscovery en het groeiende aantal FOIA requests op tijd en efficiënt het hoofd te bieden met ZyLAB ONE eDiscovery.

LEES CASE STUDY

Oorlogstribunalen van de Verenigde Naties

Deze case studie beschrijf de complexiteit van de technische en operationele aspecten die het Informatie Management team in de “Office of the Prosecutor” van de Verenigde Naties het hoofd moest bieden in internationale oorlogstribunalen. ZyLAB heeft zeer nauw samengewerkt met dit team en in zeer korte tijd een baanbrekend nieuw systeem ontworpen. Lees de volledige case studie (in het Engels).

LEES CASE STUDY

Hoe de anti-fraude unit van de EU enorme ROI op haar onderzoeken realiseert

OLAF maakt al vele jaren gebruik van ZyLAB eDiscovery. On-site heeft OLAF onder andere ZyLAB’s Processing, professionele Text-Mining, Review en Production draaien. Sinds kort maakt de fraudebestrijder ook gebruik van ZyLAB’s Machine Learning en Topic Modeling technologie. Met ZyLAB achterhaalt OLAF digitale informatie en codenamen die anders onbekend zouden zijn gebleven waardoor essentieel bewijs kon worden ontdekt. Lees de volledige case studie (in het Engels).

LEES CASE STUDY

EBBEN PARTNERS VERHOOG PRODUCTIVITIENIVEAU IN HUN ONDERZOEKEN

EBBEN Partners gebruikt de geavanceerde eDiscovery technologie van ZyLAB voor dataonderzoeken. Daarnaast gebruikt EBBEN Partners ZyLAB ONE eDiscovery voor meer preventieve onderzoeken zoals onderzoek voor due diligence, interne audits en compliance audits.

LEES CASE STUDY

Hoe Legadex de efficiëntie en kwaliteit van haar juridische diensten verbetert

Legadex gebruikt de software van ZyLAB om het due diligence proces ter voorbereiding op een M&A te automatiseren. Hierdoor kunnen hun klanten rekenen op de informatie die zij moeten overdragen en wordt het risico op fouten sterk verminderd. Lees de volledige case studie (in het Engels).

LEES CASE STUDY

DATA ROOM SPECIALIST IMPRIMA VERSTERKT DATA ROOM SERVICES

De strategische partnerschap tussen ZyLAB en Imprima faciliteert Imprima klanten om zelf hun VDR te organiseren op het ZyLAB ONE eDiscovery platform. Hier hebben gebruikers toegang tot de allerlaatste technologie om een VDR voor M&A of andere complexe corporate transactie in te richten.

LEES CASE STUDY