Case Studies

Logo - European Anti-Fraud Office (OLAF)

Hoe de anti-fraude unit van de EU enorme ROI op haar onderzoeken realiseert

OLAF maakt al vele jaren gebruik van ZyLAB eDiscovery. On-site heeft OLAF onder andere ZyLAB’s Processing, professionele Text-Mining, Review en Production draaien. Sinds kort maakt de fraudebestrijder ook gebruik van ZyLAB’s Machine Learning en Topic Modeling technologie. Met ZyLAB achterhaalt OLAF digitale informatie en codenamen die anders onbekend zouden zijn gebleven waardoor essentieel bewijs kon worden ontdekt. Lees de volledige case studie (in het Engels).

LEES CASE STUDY
Logo - Legadex

Hoe Legadex de efficiëntie en kwaliteit van haar juridische diensten verbetert

Legadex gebruikt de software van ZyLAB om het due diligence proces ter voorbereiding op een M&A te automatiseren. Hierdoor kunnen hun klanten rekenen op de informatie die zij moeten overdragen en wordt het risico op fouten sterk verminderd. Lees de volledige case studie (in het Engels).

LEES CASE STUDY
Logo - Simmons & Simmons

Het versnellen van een gecompliceerde portfolio sales

Advocaten, externe dienstverleners en ZyLAB werken allemaal 24/7 samen in de zwaarbeveiligde ZyLAB ONE eDiscovery SaaS omgeving. Hierdoor worden zowel de snelheid als de kwaliteit van het proces significant verhoogd. Lees de volledige case studie (in het Engels).

LEES CASE STUDY

Oorlogstribunalen van de Verenigde Naties

Deze case studie beschrijf de complexiteit van de technische en operationele aspecten die het Informatie Management team in de “Office of the Prosecutor” van de Verenigde Naties het hoofd moest bieden in internationale oorlogstribunalen. ZyLAB heeft zeer nauw samengewerkt met dit team en in zeer korte tijd een baanbrekend nieuw systeem ontworpen. Lees de volledige case studie (in het Engels).

LEES CASE STUDY