Case Studies

OORLOGSTRIBUNALEN VAN DE VERENIGDE NATIES

Deze uitgebreide case studie illustreert in detail de technische en operationele uitdagingen voor de UN Information Management Group van de Office of the Prosecutor van de Verenigde Naties. De case beschrijft hoe de professionals van ZyLAB samenwerkten met de UN Information Management Group en gezamenlijk een baanbrekend nieuw softwaresysteem ontwikkelden dat de standaard werd voor alle oorlogstribunalen (case study is in het Engels).

LEES DE CASE STUDY

TECHNOLOGIE

Deze technologieleverancier was op zoek naar een robuust systeem voor hosted legal review om data te delen met een team bestaande uit leden afkomstig van 60 advocatenkantoren en procureurs-generaal uit 14 staten in een van de omvangrijkste technologie / antitrust rechtszaken in de VS. ZyLAB leverde een eDiscovery oplossing om de meer dan 5 miljoen documenten in duurzaam XML op te slaan. Het bewijs is geïndexeerd en full-text doorzoekbaar en opgeslagen in een data center in Noord-Californië (case study is in het Engels).

LEES DE CASE STUDY

TELECOM

Deze jarenlange klant gebruikt ZyLAB voor civiele rechtszaken en om tegemoet te komen aan onderzoeken door de Europese telecom autoriteiten. Onlangs stond ZyLAB deze Britse multinational bij in een project om misplaatste elektronische bestanden in verschillende systemen terug te vinden en voor het identificeren van verouderde data (case study is in het Engels).

LEES DE CASE STUDY

FINANCIËLE INSTELLING

Deze bank selecteerde ZyLAB voor de identificatie, preservatie, legal hold, collectie, analyse, beoordeling en productie fases van het EDRM. De bank heeft de software in huis en faciliteert interne forensische dataonderzoeken, juridische events, eDiscovery ECA en productie (case study is in het Engels).

LEES DE CASE STUDY

ADVOCATUUR

Deze klant is een Amerikaans advocatenkantoor dat de juridische behoeften behartigt van een multinational uit Spanje. Het team worstelde met de tijd die zij iedere keer kwijt waren aan het vertalen van de tienduizenden Spaanse documenten die hen werden toegestuurd door hun collectiepartner. ZYLAB leverde een eDiscovery oplossing dat de automatische vertalingstechnologie van SDL integreert met ZyLAB’s capaciteit om 400 verschillende talen te herkennen (case study is in het Engels).

LEES DE CASE STUDY

VOEDINGSMIDDELEN

Zoals iedere grote werkgever bestaat ook voor deze multinationale producent van gediversifieerde voedingsmiddelen met een jaaromzet van 5 miljard dollar, het overgrote deel van de rechtszaken uit kleinere arbeidsconflicten en contractzaken. De eDiscovery kosten van deze honderden kleinere zaken, plus een aantal grotere zaken op het gebied van Intellectueel Eigendom en aansprakelijkheid zorgen voor een overduidelijke ROI voor het systeem (case study is in het Engels).

LEES DE CASE STUDY