eDiscovery & Information
Governance Video’s

GDPR en eDiscovery

  BEKIJK VIDEO  
Video - ZyLAB FOIA - Introduction

ZyLAB’s Oplossing voor FOIA

  BEKIJK VIDEO  

ZyLAB ONE eDiscovery – Key Features

  BEKIJK VIDEO  

Technology Assisted Review (TAR)

  BEKIJK VIDEO  

ZyLAB eDiscovery As A Service

ZyLAB eDiscovery as a Service is het kostenefficiënte alternatief voor organisaties die niet over de capaciteiten beschikken om eDiscovery volledig in huis te organiseren. Voor een vast maandbedrag houdt ZyLAB uw eDiscovery-faciliteit 24/7 draaiend, bent u altijd verzekerd van de laatste versies van onze software en kunt u rekenen op de uitstekende support.

  BEKIJK VIDEO  

ZyLAB eDiscovery voor Microsoft Azure

ZyLAB is de eerste aanbieder van eDiscovery software in Microsoft’s Azure Market Place om data en emails in Azure en Office 365 te identificeren, bewaren, verwerken, analyseren en beoordelen. Op deze manier kunnen de uitdagingen van eDiscovery, Toezicht en Onderzoek op cloud data eenvoudig worden aangegaan.

  BEKIJK VIDEO  

‘Discover eDiscovery’ voor Advocaten

Uw cliënt krijgt een bezoek van de toezichthouder. Of roept uw hulp in bij een intern fraude onderzoek. Of moet een compliance check uitvoeren. Uw klant is in paniek en belt u. Natuurlijk bent u voor uw cliënt de vertrouwde partner voor een dergelijke zaak. Maar hoe pakt u zoiets aan? Hoe doorzoekt u die enorme hoeveelheid gegevens? En hoe krijgt u net dat ene stukje cruciale informatie boven water als er maar zo weinig tijd is?

  BEKIJK VIDEO