Wob

ebook

OMGAAN MET GROTE WOB-VERZOEKEN

In dit whitepaper worden de belangrijkste uitdagingen besproken en geven experts uit de praktijk handvaten en tips hoe het afhandelen van Wob-verzoeken een stuk makkelijker kan.

READ THE EBOOK

Een Productiviteitsrevolutie voor FOIA & WOB-verzoeken

Slim FOIA & WOB-verzoeken optimaliseren én automatiseren

READ THE EBOOK

CASE STUDY

CITY OF SCOTTSDALE ZET TECHNOLOGIE IN OM PUBLIC RECORD REQUESTS EFFICIENT AF TE HANDELEN

De City of Scottsdale is er trots op dat zij een van de meest responsive steden is als het gaat om de afhandeling van public records requests. De 30 minuten durende power demo “A practical approach” (in het Engels) laat zien wat werkt voor de City of Scottsdale. De heer Bruce Washburn, City Attorney of the City of Scottsdale, vertelt de verschillende afdelingen van de City Attorney’s Office samenwerken en technologie inzetten om dit mogelijk te maken.

READ THE CASE STUDY

webinar

TIPS VAN JE COLLEGA’S: OMGAAN MET DE UITDAGINGEN VAN GROTERE WOB-VERZOEKEN

In dit webinar bespreken George Meurders, Teammanager bestuurlijk juridische zaken bij de provincie Gelderland en Johan Boersma, jurist bij de Gemeente Smallingerland, de typische problemen waar ambtenaren in een Wob-proces tegen aan kunnen lopen. Het gesprek wordt gemodereerd door Prof. dr. Ir. Jan Scholtes, hoogleraar bij de Universiteit van Maastricht en leider van het Data Science en Artificial Intelligence team bij ZyLAB.

WATCH WEBINAR