Wob

ebook

OMGAAN MET GROTE WOB-VERZOEKEN

In dit whitepaper worden de belangrijkste uitdagingen besproken en geven experts uit de praktijk handvaten en tips hoe het afhandelen van Wob-verzoeken een stuk makkelijker kan.

READ THE EBOOK

Hoe het gebruik van technologie leidt tot betere en efficiëntere afhandeling van Wob-verzoeken

READ THE EBOOK

het Wob Maturity Model

READ THE EBOOK

Een Productiviteitsrevolutie voor FOIA & WOB-verzoeken

Slim FOIA & WOB-verzoeken optimaliseren én automatiseren

READ THE EBOOK

webinar

Het efficiënt en volledig afhandelen van Wob-verzoeken

Tijdens deze demonstratie over het efficiënt en volledig afhandelen van Wob-verzoeken laat Daniël Schuuring, Product Manager en eDiscovery expert van ZyLAB, zien hoe ZyLAB kan helpen een Wob-verzoek slimmer, sneller, eenvoudiger én op betrouwbare wijze uit te voeren.

WATCH WEBINAR

TIPS VAN JE COLLEGA’S: OMGAAN MET DE UITDAGINGEN VAN GROTERE WOB-VERZOEKEN

In dit webinar bespreken George Meurders, Teammanager bestuurlijk juridische zaken bij de provincie Gelderland en Johan Boersma, jurist bij de Gemeente Smallingerland, de typische problemen waar ambtenaren in een Wob-proces tegen aan kunnen lopen. Het gesprek wordt gemodereerd door Prof. dr. Ir. Jan Scholtes, hoogleraar bij de Universiteit van Maastricht en leider van het Data Science en Artificial Intelligence team bij ZyLAB.

WATCH WEBINAR

Wet openbaarheid bestuur: het efficiënt en volledig afhandelen van verzoeken

Bekijk de Wob-demo van Daniël Schuuring, Product Manager en eDiscovery Specialist van ZyLAB, die laat zien hoe ZyLAB kan helpen bij het efficiënt en volledig afhandelen van Wob-verzoeken.

WATCH WEBINAR