Information Governance

In een omgeving waarin het aantal corporate rechtszaken toeneemt, regelgevingen voor data steeds strenger worden en het volume van data blijft groeien, is het implementeren van een Information Governance programma verplichte kost voor iedere organisatie. Informatie Governance helpt risico’s te verlagen, de kosten van datavolumes aanzienlijk te verminderen en zorgt voor een onbelemmerde toegang tot en structuur van de ongestructureerde data.

De vier componenten van ZyLAB Information Governance

De vier eenvoudige stappen hierboven kunnen afzonderlijk of in elke willekeurige combinatie en volgorde worden uitgevoerd.

eDiscovery en de AVG (GDPR)

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook wel aangeduid met de Engels term General Data Protection Regulation (GDPR), is sinds mei jl. van kracht. Met de AVG bepaalt de Europese Commissie hoe bedrijven en overheidsorganisaties moeten omgaan met persoonsgegevens van mensen in de Europese Unie.  De eDiscovery-technologie van ZyLAB ondersteunt bedrijven om te voldoen aan de belangrijkste regels voor de bescherming van persoonsgegevens en privacy.