Trustcenter

Beveiliging, verdedigbaarheid, transparantie en compliance zijn essentieel voor een bedrijf dat software ontwikkelt en levert voor cruciale processen zoals eDiscovery en andere complexe onderzoeken. ZyLAB is er trots op altijd voorop te lopen als het gaat om compliance met industriestandaards en wettelijke bepalingen. Wij besteden net zo veel aandacht aan kwaliteitscontrole als aan de ontwikkeling van de meest geavanceerde technologie.

ISO/IEC 27001:13 COMPLIANCE STATEMENT

Verklaring met betrekking tot het informatiebeveiligingsbeleid van ZyLAB en compliancy met ISO/IEC 27001:13. Meer lezen »

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

De algoritmes die ZyLAB gebruikt, zijn al jaren uitvoerig getest in verschillende omstandigheden en uitgebreide wetenschappelijke studies. Meer lezen (in het Engels) »

CLOUD SECURITY ALLIANCE (CSA) Consensus Questionnaire

ZyLAB’s antwoorden op de CSA Consensus Questionnaire, welke inzicht geeft in de stand van zake wat betreft onze veiligheid en compliance. Meer Lezen (in het Engels) »

AVG/GDPR

Effectieve compliance met de bepalingen van de AGV/GDPR begint met het localiseren en analyseren van opgeslagen data. Meer lezen (in het Engels) »

HIPAA

ZyLAB is compliant met alle van toepassing zijnde bepalingen en standaarden van de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). Meer lezen (in het Engels) »